Hogarova Arka Forum Index
Hogarova Arka
Hogarova Arka neka se ljulja nas brod
Reply to topic
.. ah, taj penis ..
modistkinja

Joined: 02 Jun 2005
Posts: 15280
Location: dežela
Reply with quote
Muče li vas predrasude o 'velikom'?

Mit o duljini penisa star je gotovo kao i samo čovječanstvo. Po prirodi konkurentni muškarci ovoj su jedinoj vidljivoj mjernoj jedinici svojeg seksualnog umijeća oduvijek davali možda čak i pretjeranu pažnju. Je li mit o većem penisu danas konačno prevladan?Sudeći po količini reklama i preparativnih proizvoda, koji se danas nude muškarcima nezadovoljnima veličinom svojeg penisa, predrasude o 'velikom' i dalje se provlače kroz njihovu svijest. Duboko ispod svih znanstvenih istraživanja i anketa koja su potvrdila da 'veličina nije bitna', još uvijek se krije želja i nada da postoji način na koji će se stvoriti ti dodatni centimetri.

Pojavom interneta (i Viagre), muška se mašta ponovno rasplamsala – uz garanciju privatnosti, internet im nudi savršeno mjesto gdje mogu pokušati pronaći odgovore na pitanja o kojima se čak i u ekskluzivno muškom društvu vrlo teško raspravlja.

Danas se na netu nalazi uistinu nevjerojatan broj službenih stranica koje muškarcima obećavaju produljenje njihove potencije uz pomoć različitih sprava, vježbi i tableta, no njihova je učinkovitost gotovo pa neprovjerljiva bez određenog rizika koji vas može koštati glave (bilo jedne, bilo druge). Kako ne biste danima lutali nepreglednim prostorima savjeta o većem penisu, za vas smo osigurali mali vodič kroz najbolje i najgore programe koji vas mogu snaći te popis aktivnosti koje možete poduzeti kako biste ostvarili svoj cilj.

Za početak, znate li stvarnu veličinu svoga penisa? Ako vam je u erekciji dug između 15 i 17,5 centimetara, znajte da spadate u grupu prosječno velikih penisa, a koja je ujedno i grupa u koju spada najveći broj muškaraca. Imate li penis ispod 15 centimetara, medicina će vas svrstati u grupu malih penisa; ako vam ponos prelazi 17,5 cm to znači da je velik, a ako imate tu čast da vas krasi penis veći od 20 centimetara, znači da ste pripadnik natprosječne grupe.

Isto tako, morate znati da penis raste do tridesete godine života, stoga ne poduzimajte nikakve drastične mjere prije nego navršite tridesetu, jer dotad još uvijek imate prirodne šanse za produljenje.

_________________
...ja malena, suknjica šarena, vetar piri pa mi suknju širi...
View user's profileFind all posts by lunaSend private messageSend e-mail
modistkinja

Joined: 02 Jun 2005
Posts: 15280
Location: dežela
Reply with quote
Stvari koje NE pale

Većina muškaraca smatra da se problem malog penisa (ili nedovoljno velikog penisa) može riješiti samo uz pomoć penis- pumpe, raznih utega ili putem plastične operacije (faloplastije)Pumpe

Kreatori ovih proizvoda će vam tvrditi kako će vaš penis uz pomoć njihovog izuma narasti do slonovskih razmjera. No trebate znati da su ove pumpe u originalu nastale za one muškarce koji imaju dijabetes ili zdravstvene probleme s krvotokom (zato ih takvi pacijenti mogu dobiti na recept) zbog kojih im krv jedva stiže do međunožja.

Oni uz pomoć pumpi rastežu kožu svojeg penisa u koji dolazi nešto veća količina krvi koja je dostatna za kratkotrajni seksualni užitak i ništa više od toga. Što češće koristite pumpu, to će vam erekcija više ovisiti o njoj.

Nijedna zdravstvena organizacija nije pumpama posvetila neko stručno istraživanje, stoga vam je bolje da se klonite ovih preparata, koji će vam donijeti više štete nego zadovoljstva.

Sprave za rastezanjeZa sve koji su spremni platiti povećanje svojeg ponosa na tržištu se nalazi impozantan broj različitih sprava za istezanje. Većina tinjih ustvari služi za postoperativne svrhe (nakon operacije u kojoj se uklanja suspenzorni ligament penisa potrebno je koristiti spravu za rastezanje kako bi tkivo penisa ponovno zaraslo), stoga ih nemojte koristiti bez prijašnjeg dogovora s liječnikom.

Vješanje utega

Vješanje utega različitih oblika i veličina u svrhu produljenja i očvršćenja penisa poznato je već više od 2.000 godina (dokaz takve prakse je podatak da se diljem Afrike muškarci još uvijek služe ovakvim pomalo drastičnim mjerama).

No znanstvenici su dokazali da, iako se korištenjem određenih utega penis može produljiti, njegova debljina se smanjuje, a time i njegova snaga (pa i učinkovitost). U ovisnosti od težine utega, krvni pritisak također može pasti, a to pak može uzrokovati trajna i opasna oštećenja tkiva penisa.

Plastična operacija (faloplastija)


Operativni zahvat je potreban onim muškarcima s vrlo specifičnim zdravstvenim stanjima i ne preporučuje se svima koji su se zaželjeli malo duljeg penisa. Operacija koja se sastoji od odstranjivanja suspenzornog ligamenta penisa i punjenja tkiva genitalija dodatnim masnoćama vrlo lako može prouzrokovati neugodne nuspojave kao što su deformitet i nefunkcionalnost.

Operacija nikako ne može povećati snagu penisa i omogućiti mu veću duljinu, ne može poboljšati erekciju niti može spriječiti preuranjenu ejakulaciju i slične seksualne poremećaje. Upravo suprotno, neka su istraživanja pokazala da odstranjivanje suspenzornog ligamenta ustvari skraćuje penis jer nastaje ožiljak koji mijenja oblik spolnog organa.

_________________
...ja malena, suknjica šarena, vetar piri pa mi suknju širi...
View user's profileFind all posts by lunaSend private messageSend e-mail
modistkinja

Joined: 02 Jun 2005
Posts: 15280
Location: dežela
Reply with quote
Programi koji pale

Internet vam nudi uistinu nepregledan broj različitih programa vježbi za povećanje penisa, no ima li među njima onih koji su uistinu i učinkoviti? Sudeći prema izjavama onih koji su umjesto vas probali većinu tih programa, donosimo vam najbolje...


Nemojte očajavati....


Veličina penisa je prirodno limitirana i jedino što se može poduzeti kako bi se mogao povećati je probati povećati dotok krvi u sam penis. Uz pomoć potpuno prirodnih vježbi kojima se uništavaju stanice Corpusa Cavernosuma u koji ulazi 90 posto krvi potrebne za erekciju povećanje penisa je ipak donekle moguće.

Naime, uništavanjem tih stanica krv može prodrijeti u spolni organ u većim količinama. Tokom vježbi tijelo će početi popravljati te stanice te će ih dodatno ojačati kako bi mogle odoljeti sve većem izljevu krvi – što će rezultirati mogućnošću da penis zaprimi više krvi nego obično. Svi ovi programi povećanja ili podebljanja penisa mogu se naći na Internetu, a preporučuju ih muškarci koji su probali i nekoliko različitih vrsti preparata.

1. Massive Member – ovu su internetsku stranicu nedavno proglasili najboljom časopisi Men's Health i Men's Fitness, a na njoj se nalaze vrlo jasne upute kako potpuno prirodnim putem povećati učinkovitost spolnog organa.


...vježbom do zadovoljenja svih potreba

Ako se uključite u njihov program vježbi (to podrazumijeva da dobro baratate engleskim jezikom i barem jednom kreditnom karticom), vlasnici ali i korisnici sitea vam obećavaju da ćete u vrlo kratkom roku postići izvanredne rezultate.

Vježbe koje vam preporučuju stručnjaci Massive Membera su vrlo jednostavne i efektne – pojedina vježba traje nekih petnaest minuta i ponavlja se svakog dana kako bi rezultat bio dobar. Sistem vježbi će vaš koštati oko 50 dolara, ali većina onih koji su se odlučili posvetiti ovom programu tvrdi da se novac itekako isplatio. Osim toga, site vam nudi cjelodnevnu pomoć putem e-maila, a u slučaju da ne primjećujete promjene., možete tražiti povrat svog novca u roku šest mjeseci od početka korištenja programa.

2. Giant Johnson – ovo je vrlo jedinstvena stranica, na kojoj ćete pronaći portale svih važnijih programa za povećanje penisa. Preko Giant Johnsona možete ući i u Massive Member, a pritom ćete dobiti pristup i vrlo kvalitetnom siteu Stud Secrets koji donosi ekskluzivne seksualne teme za muškarce.

Za učlanjenje ćete izdvojiti oko 70 dolara, s tim da ćete dobiti i šansu listati oglase za odrasle i članke na stranici Advanced seduction – sve to čini vrlo povoljan aranžman.


Sve je na vama...

3. Penis Video – to je relativno nov site koji nudi isključivo prirodne programe za povećanje penisa. Baš kao što sam naziv internetske stranice sugerira, na ovom ćete mjestu pronaći niz vizualnih zapisa koji su vrlo decentni i učinkoviti. Isto tako, ta će vam vizualna predavanja omogućiti lakši uvid u svijet vježbi za penis.

Nakon otprilike dva mjeseca praćenja programa vaš će spolni organ doživjeti drastičnu promjenu, barem se tako kunu kratori stranice, ali i nekolicina korisnika. Članstvo na ovoj stranici će vas koštati oko 60 dolara, a za tu ćete cijenu moći dobiti velik niz različitih bonusa.

4. iPenisEnlargement – za vrlo razumljivu cijenu (40 dolara) na ovoj ćete stranici pronaći popis prirodnih vježbi za povećanje penisa. Stranica tako ne propagira korištenje tableta, utega niti pumpi, ovdje se uspjeh temelji na stopostotnoj prirodi. Isto tako, stručnjaci koji sudjeluju u radu stranice bit će vam na usluzi 24 sata dnevno, a svakog će vam dana stizati nova uputstva za bolji seksualni život.

5. pilule InVigorex – ako koristite ove biljne dodatke uz jedan od navedenih programa, vaše šanse da povećate penis rastu, i to znatno. Taj će vam preparat omogućiti jaču cirkulaciju krvi, brže zacjeljivanje rana te će pojačati vašu seksualnu energiju i želju.

Morate biti svjesni da možda spadate u onu grupu muškaraca koji neće osjetiti pozitivnu učinkovitost ovih preparata i vježbi, stoga morate znati da daljnje akcije u vezi s povećanjem penisa poduzimate na vlastitu odgovornost. Sretno!

_________________
...ja malena, suknjica šarena, vetar piri pa mi suknju širi...
View user's profileFind all posts by lunaSend private messageSend e-mail
modistkinja

Joined: 02 Jun 2005
Posts: 15280
Location: dežela
Reply with quote
Povećajte ga prirodnim putem

Za vaše seksualne sumnje ipak postoje neka potpuno prirodna rješenja. Dobro proučite navedene upute i pokušavajte ih se što discipliniranije pridržavati i vaša će vam seksualna potencija biti zahvalna (o seksualnom partneru da ne pričamo)...Ojačajte ga...

Ove natuknice i preporuke ne garantiraju drastične promjene, ali će vam zasigurno pomoći u rješavanju mnogih vaših nesigurnosti i neugodnih situacija. Dakako, imajte na umu da je put do pozitivnih rezultata popločan isključivo pozitivnim mislima.

- vježbom
Kako biste što duže zadržali erekciju, morate se truditi da vam krv što dulje kola tijelom – naposljetku, upravo je krv glavni uzročnik svakog seksualnog uzbuđenja. Redovitim vježbanjem i bavljenjem bilo kojom vrstom fizičke aktivnosti, poboljšat ćete svoj krvotok te omogućiti što kvalitetniju cirkulaciju i prilikom seksualnog odnosa.

- poboljšanjem prehrane
Kako biste ostvarili dugotrajnije seksualno uzbuđenje, probajte promijeniti svoj dnevni meni. Između redova roštilja, pive i pokoje kremšnite, ubacite malo proizvoda od soje, svježeg povrća, voća i ribe.

Pokušajte masnu hranu svesti na minimum. Vaša prehrana će utjecati na vaše cjelokupno zdravstveno stanje – odnosite se prema svom tijelu kao prema hramu, a penis će vam na tome biti itekako zahvalan.

Produljite ga...

- biljnim i vitaminskim tabletama
Što se tiče seksualne izvedbe, jedan pogrešan korak i vrlo se lako stvara zatvoreni krug koji će vaš libido, ali i užitak partnera, svesti na minimum. Kako biste energiju održali na zavidnoj razini, pomognite si vitaminskim i biljnim dodacima kao što su ginseng i vitamin B12. Povećanje energije će pozitivno utjecati na vaše samopouzdanje, koje vrlo direktno može prouzrokovati dugotrajniju erekciju.

- uz odvikavanje od alkohola, cigareta i droga
Ne trebamo vam govoriti o štetnosti opijata i inih oblika nezdravih navika. Ako pušite, a imate problema s trajanjem erekcije, probajte na jedno vrijeme prestati s pušenjem i osjetite hoće li se dogoditi neke promjene u vašem seksualnom životu.


Partnerica će vam biti zahvalna na svemu što odlučite napraviti za sebe

Ako primjetite neke pozitivne promjene, prekinite svoju ovisnost o duhanu i prepustite se čarima dugotrajnog seksa. Naime, i znanstvenici dokazuju kako pušači imaju većih problema s trajanjem seksualnog odnosa nego nepušači – naime, dim koji se unosi u tijelo suzuje krvne žile i kapilare te se cirkulacija krvi time znatno usporava. Na isti način kao i dim djeluju i određeni medikamenti. Upravo zato probajte svoje lijekove zamijeniti onima na prirodnoj bazi (o tome se posavjetujte sa svojim liječnikom).

- uz pomoć masaže
Baš kao što redovna tjelovježba pomaže vašem krvotoku tako i redovna masaža vašeg međunožja može potaknuti jače kolanje svježe krvi u vaš penis te time utjecati na produljenje vašeg seksualnog života. Masaža ne znači da biste trebali masturbirati svakog slobodnog trenutka – upravo ćete redovitim samozadovoljavanjem možda uništititi svoj seksualni libido u trenutku kad će vam on najviše trebati. Umjesto toga, pokušajte samo laganim pokretima dirati svoje spolovilo i tkivo oko njega kako bi potakli cirkulaciju i svoju seksualnu energiju. Ako se takvoj masaži posvetite svakoga dana, pozitivni rezultati bi trebali biti očiti već nakon dva tjedna.

Sve je na vama...

Možda ste očekivali neki jednostavni i čudesni recept, koji bi vam pomogao da produljite svoju seksualnu energiju, ali ove naoko jednostavne upute vrlo su djelotvorne ako im se pristupi na svakodnevnoj bazi. Naposljetku, ipak je (samo)pouzdanje vjerojatno najvažniji aspekt bilo kojeg seksualnog iskustva kojeg ćete imati...

_________________
...ja malena, suknjica šarena, vetar piri pa mi suknju širi...
View user's profileFind all posts by lunaSend private messageSend e-mail
Autentična morska riba

Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1482
Location: na brdovitom balkanu, izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada
Reply with quote
pa uopce nije bitno.....nemojte se decki time zamarat

_________________
mos me pljuvat... slobodno pljuj... stvarno mi bolan nije krivo, kad sam roko, jeebo vladu, vidim glavu si klimo!
View user's profileFind all posts by zilikaSend private message
Pa o čemu vi pričate


Joined: 17 Jan 2007
Posts: 1
Reply with quote
Jeli to toliko bitno?
View user's profileFind all posts by FalconSend private message
Re: Pa o čemu vi pričate
ošamućivač teladi za klanje

Joined: 23 Feb 2005
Posts: 33577
Location: beograd - medak planina
Reply with quote
Falcon wrote:
Jeli to toliko bitno?


Nije, za one preko 23 cm. Rolling Eyes

_________________
Pičim redom i beležim kredom...
View user's profileFind all posts by hogar sa medakaSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
Re: Pa o čemu vi pričate
Autentična morska riba

Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1482
Location: na brdovitom balkanu, izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada
Reply with quote
hogar sa medaka wrote:
Falcon wrote:
Jeli to toliko bitno?


Nije, za one preko 23 cm. Rolling Eyes


grozan si hogs Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingma nije bitno....al ozbiljno! Cool

_________________
mos me pljuvat... slobodno pljuj... stvarno mi bolan nije krivo, kad sam roko, jeebo vladu, vidim glavu si klimo!
View user's profileFind all posts by zilikaSend private message


Joined: 24 Jan 2007
Posts: 224
Reply with quote
Reč "penis" apsolutno nije u duhu našeg jezika. Imamo mi našu reč!

_________________
www.rthc.org.yu
View user's profileFind all posts by Popovich od BesarabijeSend private message
viši sexualni instruktor

Joined: 23 Feb 2005
Posts: 28882
Location: Novi Beograd
Reply with quote
Popovich od Besarabije wrote:
Imamo mi našu reč!


Kako da nemamo........''Mali Djokica''

_________________
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda!
View user's profileFind all posts by rouzvelSend private messageSend e-mail
Autentična morska riba

Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1482
Location: na brdovitom balkanu, izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada
Reply with quote
Popovich od Besarabije wrote:
Imamo mi našu reč!


blodina

_________________
mos me pljuvat... slobodno pljuj... stvarno mi bolan nije krivo, kad sam roko, jeebo vladu, vidim glavu si klimo!
View user's profileFind all posts by zilikaSend private message


Joined: 24 Jan 2007
Posts: 224
Reply with quote
Nikako da ubodete....

_________________
www.rthc.org.yu
View user's profileFind all posts by Popovich od BesarabijeSend private message
viši sexualni instruktor

Joined: 23 Feb 2005
Posts: 28882
Location: Novi Beograd
Reply with quote
Popovich od Besarabije wrote:
Nikako da ubodete....


Pa bi srećo ''uboli'' da imamo alat za to

_________________
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda!
View user's profileFind all posts by rouzvelSend private messageSend e-mail


Joined: 24 Jan 2007
Posts: 224
Reply with quote
rouzvel wrote:
Popovich od Besarabije wrote:
Nikako da ubodete....


Pa bi srećo ''uboli'' da imamo alat za to


Mislio sam figurativno.

_________________
www.rthc.org.yu
View user's profileFind all posts by Popovich od BesarabijeSend private message
Lunina kuma iz drugog braka

Joined: 28 Jul 2005
Posts: 13895
Location: Slovenija
Reply with quote
Popovich od Besarabije wrote:
rouzvel wrote:
Popovich od Besarabije wrote:
Nikako da ubodete....


Pa bi srećo ''uboli'' da imamo alat za to


Mislio sam figurativno.


na "dobroj" figuri i dobar penis... huuuh.... Laughing

_________________
View user's profileFind all posts by micukiSend private messageSend e-mail
.. ah, taj penis ..
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 1 Hour  
Page 1 of 2  

  
  
 Reply to topic